ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O Jamie Dornan έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό

Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή του «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μέσα από την αξέχαστη σε όλους τριλογία "50 αποχρώσεις του Γκρι", γνωρίσαμε τον Mr Grey γνωστό ώς Jonie Dornan, ο οποίος δυστυχώς έχασε τον πατέρα του από την νόσο του κορωνοϊού.

Ο Jim, ο οποίος ήταν μαιευτήρας και γυναικολόγος, πέθανε τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ο εκπρόσωπος του Jamie Dornan το επιβεβαίωσε στα διεθνή μέσα . Το Παγκρεατικό Κέντρο της Βόρειας Ιρλανδίας (NIPANC), στο οποίο ο Jim είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram πατέρα και γιου, προσθέτοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Σύμφωνα με το μήνυμα του NIPANC, ο Jim Dornan βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή. Η πρώτη σύζυγος του Jim, η Lorna, που είναι η μητέρα του Jame, πέθανε το 1998 μετά από μάχη με καρκίνο του παγκρέατος.

“Mε μεγάλη λύπη η NIPANC άκουσε τον θάνατο του καθηγητή Jim Dornan, ο οποίος πέθανε στα ΗΑΕ στις 15 Μαρτίου”, ανέφερε η λεζάντα της φιλανθρωπικής ομάδας. “Ήταν διεθνώς γνωστός ως μαιευτήρας παγκόσμιας κλάσης και γυναικολόγος. Η σχέση του με το NIPANC βασίστηκε στην εμπειρία της δικής του οικογένειας για αυτόν τον τρομερό καρκίνο, με τον τραγικό θάνατο της πρώτης συζύγου του, Lorna, πριν από είκοσι χρόνια.”

Σε μια προηγούμενη δημοσίευση στις 13 Μαρτίου, η NIPANC επιβεβαίωσε ότι ο Jim είχε διαγνωστεί με COVID-19 και είχε στείλει ευχές για “ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην αγαπημένη σας οικογένεια”.

Ο Jamie, ο οποίος μοιράζεται τρεις κόρες με τη σύζυγό του Amelia Warner, δήλωσε στο BBC σε συνέντευξή του το 2018 ότι τίποτα δεν είχε «μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μου από τον θάνατο της μητέρας μου».

“Δεν το ξεπερνάς ποτέ, και τώρα που έχω παιδιά, βλέπω ότι δεν έχουν γιαγιά από την πλευρά μου – αυτό είναι περίεργο.”, είχε πει στη συνέντευξη.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση του Κέντρου Υγείας:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NIPANC (@n.i.panc)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση