ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Kanye West άλλαξε και επίσημα το όνομά του

Η αλλαγή επικυρώθηκε από το δικαστήριο του Λος Άντζελες

must.com.cy

Με εισαγγελική απόφαση ο γνωστός σε όλους ράπερ Kanye West, αλλάζει και επισήμως το όνομα του σε Ye, ανακαλώντας «προσωπικούς λόγους», τόσο στο δικαστήριο 4 όσο και στους θαυμαστές του. Σε σχετική δήλωση του στο twitter μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ χιουμοριστικά ανέφερε «Το άτομο που μόλις πριν γνωρίζατε ως Kanye West, είμαι εγώ ο Ye», κάνοντας γνωστό την απόφαση του αυτή σε όλους τους θαυμαστές του.

Ο πλέον «Υε» χρησιμοποιεί εδώ και καιρό το όνομα αυτό στο Τwitter, ενώ μόλις πρόσφατα άλλαξε το προηγούμενο όνομα του και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε παλιότερη συνέντευξη του ανέφερε πως «ένας λόγος που του αρέσει να τον φωνάζουν Ye οφείλεται στην συχνή χρήση του ονόματος αυτού στην Βίβλο» και σημαίνει "Εσύ”. Αυτός ήταν εξάλλου και ο τίτλος του 8ου άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφόρησε τότε.

Φήμες θέλουν την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της νομικής πράξης να έχουν να κάνουν με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, η οποία αντιστεκόταν στην επιθυμία του να αλλάξει το όνομά του παραμένοντας αρνητική στην προώθηση της διαδικασίας. Μετά τον χωρισμό τους, ο ίδιος δεν είχε πια λόγο να μην προχωρήσει και σε επίσημο αίτημα προς το δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η δικαστής Michelle Williams Courts δεν εντόπισε κάποιο κώλυμα και αποφάσισε υπέρ της έγκρισης του αιτήματος, όπως αποδεικνύει η δικαστική πράξη που φέρει την υπογραφή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση