ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο οικολόγος Harry ταξιδεύει με ιδιωτικό jet και τα σχόλια πήραν φωτιά

Δεν άρεσε και πολύ η κίνησή του

must.com.cy

Σχεδόν 3 μήνες μετά την γνωστή ομιλία του πρίγκιπα Harry για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, δίνοντας τον δικό του αγώνα για την μεταβολή στον τρόπο ζωής μας, και ιδιαίτερα η ανακάλυψη νέων τρόπων εξοικονόμησης ενέργειας, ο ίδιος μοιάζει να αναιρεί τα όσα πρεσβεύει, καθώς επέστρεφε στην California από το Aspen με ιδιωτικό jet.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας σε μια εμφάνιση – έκπληξη βρέθηκε στο Aspen, με σκοπό να παρευρεθεί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που διοργανώθηκε από την οργάνωση Sentebale, που έχει συνιδρύσει ο ίδιος, για συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά και τους νέους της Αφρικής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sussex Ailesi (@sussexailesi)

 

Ωστόσο, παρά το φιλανθρωπικό του έργο, προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι του, με ιδιωτικό jet, λαμβάνοντας αρκετά κακά σχόλια από τον κόσμο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος χρησιμοποίησε το 60 εκατομμυρίων jet του φίλου του Marc Ganzi, με τα στοιχεία να αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ταξίδι εξέπεμψε 10 τόνους διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Πρώτος για να σχολιάσει το γεγονός ήταν ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quin, που ανέφερε μεταξύ άλλων «Αυτό φαίνεται να είναι τελείως υποκριτικό, δεδομένων των ομιλιών του για την κλιματική αλλαγή. Ο Harry μοιάζει να βλέπει τον εαυτό του ως κάποιον που κατευθύνει τον υπόλοιπο κόσμο ενώ η δική του συμπεριφορά δεν έχει σχέση με αυτό. Είναι ένα τεράστιο τυφλό σημείο».

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας χρησιμοποιεί το jet για να μετακινηθεί, καθώς στο παρελθόν είχε κάνει τουλάχιστον 4 πτήσεις σε 11 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που κατευθυνόταν πως μία σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση