ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο πατέρας της Markle θα καταθέσει εναντίον της στο δικαστήριο

«Προσπαθώ εδώ και 4 χρόνια να δω την κόρη μου και τον κοκκινομάλη σύζυγό της σε μία δικαστική αίθουσα πρόσωπο με πρόσωπο»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, Samantha την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, με τον πατέρα τους Thomas Markle, να δηλώνει διατεθειμένος να καταθέσει εναντίον της δούκισσας του Sussex.

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές η Meghan Markle, η ίδια και τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποκόψει σχέσεις και με τον πατερά της με την αδελφή της να ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 75.000 δολάρια για ηθική βλάβη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Timeless (@timelessmagg)

Σαν να μην έφτανε αυτό, θέση στην δικαστική διαμάζη θέλει να πάρει και ο πατέρας της δηλώνοντας σε αμερικάνικο ένθετο πως είναι κάτι που θα τον χαροποιούσε αρκετά.

«Με μεγάλη μου χαρά θα το έκανα», απάντησε ο Markle στην ερώτηση αν θα κατέθετε στη μήνυση που υπέβαλε η μεγαλύτερη κόρη του. «Προσπαθώ εδώ και 4 χρόνια να δω την κόρη μου και τον κοκκινομάλη σύζυγό της σε μία δικαστική αίθουσα πρόσωπο με πρόσωπο. Θα ήμουν ενθουσιασμένος να πάω στο δικαστήριο και να μιλήσω και να υπερασπιστώ τη μεγαλύτερη κόρη μου»

Λέγοντας στην συνέχεια «Με εκπλήσσει που πήγαν στην Oprah για ώρες και κάθισαν εκεί και αποκάλυψαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να πουν σε κανέναν και νομίζω πως ήταν τόσο ασεβές για πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση