ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο πρίγκιπας Andrew αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την Ghislaine Maxwell

Κατέθεσε νέο δικαστικό έγγραφο

must.com.cy

Ο πρίγκιπας Άντριου αρνήθηκε ότι είναι στενός φίλος της Ghislaine Maxwell που καταδικάστηκε για διακινήσει γυναικών στην πορνεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο Δούκας του York, σε μια προσπάθεια αθωότητας απέναντι στις κατηγορίες σεξουαλικής παρενοχλήσεις που το άσκησε η Virginia Giuffre, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή και σχέση με την Maxwell.

Να θυμίσουμε πως στην καταγγελία της η Virginia Giuffre, δήλωσε πως οι συνευρέσεις γίνονταν στο σπίτι της Ghislaine Maxwell.

Ωστόσο, στο δικαστικό έγγραφο 11 σελίδων, που κατατέθηκε την Τετάρτη, 26/01 η νομική ομάδα του πρίγκιπα Άντριου απαριθμεί μια σειρά από λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι η αγωγή της πρέπει να απορριφθεί. Αναφέροντας μεταξύ άλλων «Αν υποθέσουμε, χωρίς να παραδεχθούμε, ότι ο Giuffre έχει υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό ή ζημία που φέρεται στην καταγγελία, οι αξιώσεις του Giuffre παραγράφονται από το δόγμα της συναίνεσης».

Με το εν λόγω έγγραφο να αναφέρει επίσης ότι ο πρίγκιπας «παραδέχεται ότι γνώρισε τον Epstein το 1999 ή γύρω στο 1999», αλλά αρνείται ότι συμμετείχε σε οποιαδήποτε κακοποίηση των γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε τον Ιανουάριο όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και γενικότερα η συμπεριφορά της δημόσια ήταν πιο «προσεκτική»

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
must.com.cy
 |  SHOWBIZ