ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο πρίγκιπας George είναι εν δυνάμει πιλότος

Τι ακριβώς είπε ο πατέρας του, πρίγκιπας William

must.com.cy

Ο πρίγκιπας George, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, πρίγκιπα William, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τις πτήσεις. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, φαίνεται να έχει κληρονομήσει το πάθος του πατέρα του για την αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια ενός κήπου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας William μίλησε στην αρχηγό μοίρας Chrissie Lacey για τον George, αναφέροντας πως ο γιος του είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να επισκεφθεί τη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας όπου εργάζεται η Lacey. Ο William χαρακτήρισε τον George ως έναν «εν δυνάμει πιλότο», σύμφωνα με το περιοδικό Hello!.

Το ενδιαφέρον του George για την αεροπορία πιθανόν να προέρχεται από τον πατέρα του, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως πιλότος έρευνας και διάσωσης για τη RAF και ως πιλότος αεροδιακομιδών για το East Anglian Air Ambulance επί δύο χρόνια. Από την ηλικία των δύο ετών, ο George έχει παρακολουθήσει δημόσιες εκδηλώσεις όπου συναντούσε πιλότους και καθόταν στο πιλοτήριο αεροπλάνων.

Πέρα από τον George, η οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate περιλαμβάνει επίσης την πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 6 ετών. Στο βροχερό πάρτι στον κήπο του παλατιού, ο William συνοδευόταν από τα ξαδέλφια του, την πριγκίπισσα Ευγενία, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τη Zara Tindall, όπου συναντήθηκαν με διάσημα μέλη του κοινού που είχαν προσκληθεί για τις φιλανθρωπικές τους πράξεις.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραμένει πολυάσχολος τους τελευταίους μήνες, αναλαμβάνοντας περισσότερα βασιλικά καθήκοντα, καθώς η σύζυγός του και ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ', αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση