ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο τρόπος διαχείρισης των εμφανίσεων της Βασίλισσας από εδώ και στο εξής

Μετά και τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου

must.com.cy

Από ότι φαίνεται πολλά θα αλλάξουν σε όλα τα σημεία της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά και τον χαμό του «αγαπημένου της συζύγου» πρίγκιπα Φίλιππου.

Πολλά ελέγχθηκαν, τόσο εκ των έσω «Η Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο για να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του» (Παλάτι), τόσο και εκ των έξω «ενέπνευσε τη ζωή αμέτρητων νέων» (Boris Johnson).

Για ηθική και πνευματική υποστήριξη πρώτος βρέθηκε στο κάστρο του Windsor ο πρίγκιπας Κάρολος, η σημαία σε όλα τα βασιλικά κτήρια στην Βρετανία στέκεται μεσίστια και εκατοντάδες έσπευσαν να αφήσουν λουλούδια και αφιερώματα έξω από τις πύλες του Παλατιού.

Με βάση τα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Express” « Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ήδη ένα σημαντικό βήμα σε σχέση με τα δημόσια καθήκοντά της, μετά την τρέχουσα πανδημία που προκάλεσε ο COVID-19. Τώρα που βρίσκεται σε περίοδο πένθους, τα μέλη της οικογένειας θα διασφαλίσουν ότι η βασίλισσα θα έχει τον απαραίτητο χώρο (και χρόνο) για να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγους της».

Ενώ ταυτόχρονα, η “Daily Mail” έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες από βασιλική πηγή για το ποιος θα την συνοδεύει (σ.σ. Βασίλισσα) στις μελλοντικές της εμφανίσεις. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τους Πρίγκιπα Κάρολο, τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton, την Πριγκίπισσα Άννα, ή και από άλλα ανώτερα μέλη της οικογένειάς της.

Διευκρινίζοντας ότι «Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι αναντικατάστατος και η αφοσίωση της Βασίλισσας στο καθήκον είναι ατελείωτη. Αλλά οι ανώτεροι αξιωματούχοι και τα μέλη της οικογένειας έχουν από καιρό μάθει να διασφαλίζουν ότι θα υποστηρίζεται περισσότερο στο μέλλον... Ελπίζουμε πως όλοι μαζί θα γεμίσουν λίγο από το κενό που άφησε πίσω ο πρίγκιπας Φίλιππος», μέχρι η βασίλισσα να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια του συζύγου της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση