ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο William μιλά για ρατσισμό και το Τwitter απαντά για τη Meghan Markle

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το παλάτι δεν υπεράσπισε δημόσια την Meghan

must.com.cy

Το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Euro ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, με την Ιταλία να παίρνει τη νίκη στα πέναλτι.

Στο τέλος του αγώνα, ο πρίγκιπας William έστειλε ένα tweet που καταδίκαζε τον ρατσισμό αφού παίκτες από την ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας αποτέλεσαν αντικείμενο ρατσιστικών επιθέσεων μετά την ήττα τους από την Ιταλία.

Το tweet έγραφε: «Είμαι αηδιασμένος από τη ρατσιστική κακοποίηση που είχε ως στόχο τους παίκτες της Αγγλίας μετά τον χθεσινό αγώνα. Είναι εντελώς απαράδεκτο οι παίκτες να υπομένουν αυτήν την αποτρόπαια συμπεριφορά. Πρέπει να σταματήσει τώρα και όλοι όσοι εμπλέκονται θα πρέπει να λογοδοτούν. W».

Το viral Tweet και το trending
Το tweet αυτό ήταν η αφορμή ο πρίγκιπας William να γίνει trend στο Twitter και μάλιστα όχι μόνος του, μαζί με την Meghan Markle.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το παλάτι δεν υπεράσπισε δημόσια την Meghan αφού αντιμετώπισε, όπως η ίδια δήλωσε, ρατσισμό κατά τη διάρκεια της εποχής της στα ανάκτορα. Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψαν τον ρατσισμό που εκείνη ένιωσε και βίωσε κατά τη διάρκεια της περιόδου τους στη βασιλική οικογένεια, στη συνέντευξή τους στην Oprah τον Μάρτιο του 2021. Η Meghan αποκάλυψε ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε ανησυχία για το πιθανό χρώμα του δέρματος του Archie.

Το Τwitter απάντησε στον William
Αρκετοί ήταν αυτοί που μέσω του Twitter έκαναν λόγο για επιλεκτική υποστήριξη του William απέναντι στον ρατσισμό, αφού όταν έγιναν τα σχόλια εκείνα για την Meghan και τον Archie δεν τοποθετήθηκε δημοσίως και φυσικά δεν την υποστήριξε.

Τα tweets εμφανιζόταν το ένα πίσω από το άλλο και έκριναν έντονα τον William που «θυμήθηκε να μιλήσει για ρατσιστικές επιθέσεις μόνο για τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας».

«Ο πρίγκιπας William νιώθει άρρωστος από τον ρατσισμό, απλά αηδιασμένος... Απλά όχι για τη Meghan Markle και τον Archie»...

«Που ήταν όλη αυτή η ενέργεια για τη Meghan Markle, William», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση