ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι Βρετανοί γυρίζουν την πλάτη σε Meghan και Harry μετά τη συνέντευξη

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε την οργή των πολιτών για τις αποκαλύψεις των Sussex.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σαράντης Μαριεττής

Mετά την αποκαλυπτική συνέντευξη των Meghan και Harry, όπως είναι λογικό η Αγγλία αντέδρασε με κάποιους να στηρίζουν το ζευγάρι αλλά με τους περισσότερους να ρίχνουν τα βέλη τους σε αυτό.

Να θυμίσουμε ότι πέραν από την σοκαριστική αποκάλυψη, ότι κάποιο μέλος του Παλατιού ανησυχούσε για το χρώμα του Archie, μωρού των Sussex, ο Πρίγκιπας Harry εξομολογήθηκε πως από τότε που έφυγαν από την Αγγλία, η βασιλική οικογένεια δεν τον στηρίζει οικονομικά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 48% των 1.664 ερωτηθέντων είχε αρνητική στάση απέναντι στον Harry και 45% θετική -η πρώτη φορά που το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων ξεπερνά αυτό των θετικών- ενώ καταγράφεται μείωση κατά 15 μονάδες βάσης σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Στο μεταξύ, μόνο 3 στους 10 ανθρώπους είχαν θετική άποψη για τη Meghan, ενώ το 58% είχε αρνητική γνώμη.

Όπως και με άλλες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν μετά τη συνέντευξη, υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ των γενεών, με την πλειονότητα των ανθρώπων ηλικίας 18 έως 24 να συμπαθούν τον Harry και τη Meghan και εκείνους άνω των 65 ετών να τρέφουν σε συντριπτικό ποσοστό αρνητικά αισθήματα για το ζεύγος.

Το μοναδικό άλλο μέλος της οικογένειας που είδε να μειώνεται η δημοφιλία του ήταν ο πατέρας του Ηarry, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 42% των ερωτηθέντων είχε πλέον αρνητική άποψη για εκείνον συγκριτικά με το 49% με θετική γνώμη.

Σε ό,τι αφορά τη 94χρονη βασίλισσα, το 80% των ερωτηθέντων τη συμπαθούν, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του Ηarry, ο William , και η σύζυγός του Κate ήταν δημοφιλείς για τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων.

Τα 'νούμερα' μπορεί να είναι υπέρ του Παλατιού, αλλά οι νέοι στρέφονται υπέρ της αγάπης.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση