ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι royals σε zoom call με νοσηλευτές

Το βίντεο περιλαμβάνει νοσηλευτές από όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της Σιέρα Λεόνε, της Ινδίας, της Κύπρου και της Αυστραλίας

Newsroom K

Σε μια σειρά κλήσεων Zoom προχώρησε η βασιλική οικογένεια για να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Ενώ η Αυτού Μεγαλειότητα δεν εμφανίστηκε μέσω βίντεο, η φωνή της ακούγεται στην εκπομπή χαιρετώντας την καθηγήτρια Kathleen McCourt, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσηλευτών και Μαιών της Κοινοπολιτείας, λέγοντας «Καλησπέρα. Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα».
Ο ΜακΚουρτ απάντησε «Καλησπέρα, Μεγαλειοτάτη. Ω, είναι, είναι μια πολύ ξεχωριστό το γεγονός ότι η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτών, αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό.» Με την βασίλισσα να απαντάει ότι προφανώς είχαν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην πανδημία.

Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα έχει δώσει άδεια για μία από τις συνομιλίες της να δημοσιευτεί, αναφέρει το The Guardian.

Σε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας, βλέπουμε τον πρίγκιπας Κάρολος και την Camilla να στέλνουν μηνύματα υποστήριξης και ευχαριστίες, μαζί με άλλους royals, όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, η Πριγκίπισσα Άννα και η Σόφι, η Κοτέσσα του Wessex, από τα σπίτια τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το βίντεο περιλαμβάνει νοσηλευτές από όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της Σιέρα Λεόνε, της Ινδίας, της Κύπρου και της Αυστραλίας.

«Δεν ξέρω πώς καταφέρνετε να το κάνετε αυτό… παρά τις επιπλέον πιέσεις που έχετε όλοι κάτω από δύσκολες συνθήκες», είπε η Kate σε νοσηλευτές του Λονδίνου

«Αυτό δείχνει πόσο ζωτικός είναι ο ρόλος που διαδραματίζουν οι νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να είστε τόσο περήφανοι για τη δουλειά που κάνετε.»

Ο πρίγκιπας William μίλησε με νοσηλευτές του Royal Marsden, λέγοντάς τους: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλα όσα κάνετε. Κάνετε μια καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να ξέρετε πόσο εκτιμάται. »

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X