ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όταν ο William έσπασε το πρωτόκολλο και έκανε ένα σπάνιο post στο Twitter

Μπορεί οι royals να διατηρούν λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους διαχειρίζονται οι ίδιοι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αφού μάθαμε για τους κρυφούς λογαριασμούς του πρίγκιπα Harry στα κοινωνικά δίκτυα τώρα λίγες ημέρες αργότερα μάθαμε και τι ήταν αυτό που έκανε τον William να γράψει στο Twitter.

Μπορεί οι royals να διατηρούν λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους διαχειρίζονται οι ίδιοι. Για να είμαι ειλικρινής ούτε μπορώ να τους φανταστώ να τσεκάρουν το τι παίζει στο Instagram μέσα από αυτούς τους λογαριασμούς.

Παρόλα αυτά ο 38χρονος πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι σε κάποια στιγμή έσπασε το πρωτόκολλο όταν βγήκε εκτός εαυτού και… έγραψε ένα Tweet στον λογαριασμό του Kensington Royal.

Μιλώντας στο Peter Crouch Podcast τις προάλλες αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο. Όπως είπε για όλα φαίνεται να ευθύνεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Liverpool και της Barcelona. Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας δήλωσε «Όταν η Liverpool έπαιξε αυτό τον υπέροχο αγώνα ενάντια στην Barcelona, έχασα τον έλεγχο από τον ενθουσιασμό μου, άρπαξα αυτό το πράγμα, το Twitter και απλά έκανα ένα post. Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Έμεινα άφωνος πραγματικά. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες ποδοσφαίρου που έχω δει ποτέ.»

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση