ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέθανε ο πατέρας της Adele - Oι κακές σχέσεις τους και ο αλκοολισμός

Δεν είχαν μιλήσει μεταξύ τους για αρκετά χρόνια

must.com.cy

Ο πατέρας της Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Οι δυο τους δεν μιλούσαν για αρκετά χρόνια. άρα δεν πρόλαβαν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους πριν τον θάνατό του, αφού η Adele δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εγκατάλειψη που είχε βιώσει από τον πατέρα της σε παιδική ηλικία αλλά και την πιο πρόσφατη διαφωνία τους σχετικά με μια συνέντευξή του.

Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει προσπάθειες για να τα βρουν, τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Adele είχε σταματήσει να του μιλάει, όταν ο Evans το 2011 είχε πει σε συνέντευξή του ότι η διάσημη κόρη του πάλευε να βρει την αγάπη επειδή είχε "θέματα εγκατάλειψης”.

Παρά το γεγονός ότι την εγκατέλειψε σε μικρή ηλικία, η Adele περνούσε τα καλοκαίρια στην Ουαλία μαζί με τους γονείς του πατέρα της, την Rose και John Evans, αλλά και τον ετεροθαλή αδελφό της Cameron.

H σχέση της με τον πατέρα της, άρχισε να χειροτερεύει όταν πέθανε ο παππούς της το 1999 και ο Mark ξεκίνησε να πίνει περισσότερο.

Ο Evans πριν πεθάνει ήλπιζε ότι θα τα ξαναβρεί με την τραγουδίστρια. Κάθε μέρα της έγραφε γράμματα και ζητούσε να δει τον εγγονό του. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του: "Δεν πρέπει να έχει αμφιβολία ότι θέλω να την δω, να μάθω αν είναι καλά και να της δείξω ότι θέλω και χρειάζομαι να παίξω ένα ρόλο στη ζωή της, διαφορετικό από αυτόν του σάπιου πατέρα”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση