ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποια συμβουλή του πρίγκιπα Oυίλιαμ ενόχλησε τον Χάρι όταν γνώρισε τη Μέγκαν

Οι Sunday Times αναφέρουν πως ο Χάρι προσέλαβε έναν τόνο αλαζονείας στις δύο τελευταίες λέξεις, «αυτό το κορίτσι», και πως ο Χάρι ένιωθε πλέον ότι δε χρειάζεται να τον φροντίζουν

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά του αδερφού του, πρίγκιπα Oυίλιαμ, όταν εκείνος τον είχε συμβουλεύσει  να «πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι», την εποχή που άρχιζε να συναναστρέφεται την Μέγκαν Μάρκλ, υποστηρίζουν οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου.

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, έχουν δηλώσει πως δεν συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου «Βρίσκοντας την Αλήθεια»(Finding Freedom), τονίζοντας πως δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη για τη βιογραφία τους, που παρουσιάζεται από τις εφημερίδες The Times και The Sunday Times.

Το βιβλίο τεκμηριώνει, ανατρέχοντας σε διάφορες πηγές, την εποχή που ο Χάρι και ο Μέγκαν συναντιόντουσαν και ο Oυίλιαμ ήθελε να βεβαιωθεί πως η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε τις ορθές προθέσεις, αναφέρουν στο σημερινό τους δημοσίευμα οι The Sunday Times.

«Μην αισθάνεσαι πως πρέπει να βιαστείς», τόνισε ο Oυίλιαμ στον Χάρι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βιβλίο. «Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι», φέρεται να δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Οι Sunday Times αναφέρουν πως ο Χάρι προσέλαβε έναν τόνο αλαζονείας στις δύο τελευταίες λέξεις, «αυτό το κορίτσι», και πως ο Χάρι δεν ένιωθε πλέον ότι χρειάζεται να τον φροντίζουν.

Το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν και ο γιος τους, ο Άρτσι, ζουν πλέον στο Λος Άντζελες αφού αποποιήθηκαν τα βασιλικά τους αξιώματα τον Μάρτιο για να ξεκινήσουν νέα καριέρα. Τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν σχέδια για μια πιο ανεξάρτητη ζωή και για τη χρηματοδότησή τους από άλλες πηγές κι όχι από το παλάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση