ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία που άφησε ο πρίγκιπας Φίλιππος;

Ως σύζυγος της Βασίλισσας της Αγγλίας είχε εισόδημα περίπου 500.000 δολάρια το χρόνο

must.com.cy

Το τελευταίο αντίο θα πουν χιλιάδες των Βρετανών και πολιτών της Κοινοπολιτείας το ερχόμενο Σάββατο (17/04/21) στον Πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος «φεύγοντας» άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά οκτώ εγγόνια και οκτώ δισέγγονα αλλά και μια τεράστια περιουσία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Αρχικά για να «ξεδιαλύνουμε το κουβάρι» των εισοδημάτων του θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηνιαίο εισόδημα του πρίγκιπα. Ως σύζυγος της Βασίλισσας της Αγγλίας είχε εισόδημα περίπου 500.000 δολάρια το χρόνο, όμως ακόμη δεν έγινε γνωστό εάν συνέχισε να τα παίρνει και μετά την απόσυρσή του το 2017. Μαζί με την σύζυγό του, ακόμη, μοιραζόταν τόσο μετοχές όσο και γη που απέκτησε εκείνη από κληρονομιά, όπως είναι το κάστρο Balmoral και η κατοικία του Sandringham.

Το ποσό του συνόλου της περιουσίας του πρίγκιπα Φίλιππου, μέχρι και την ημέρα που απεβίωσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, άγγιζε τις 24 εκατομμύρια λίρες (ή 30 εκατομμύρια δολάρια).

Το ερώτημα που παραμένει είναι σε ποιον θα διατεθούν όλα όσα κατείχε ο ίδιος πριν πεθάνει. Τα περισσότερα ακίνητα είναι κοινής ιδιοκτησίας με την Βασίλισσα, έτσι αναμένεται να τα αξιοποιεί η ίδια, όμως θα μπορούσε να τα μοιράσει στα τέσσερα παιδιά του (Κάρολο, Ανδρέα, Άννα, Edward).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση