ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποιος θα ντύσει τον Biden για την ορκομωσία του

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ο Joe Biden ετοιμάζεται να ορκιστεί ως ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α, σε τελετή στην Washington

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ο Joe Biden ετοιμάζεται να ορκιστεί ως ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α, σε τελετή στην Washington. Στην ίδια τελετή θα ορκιστεί και η Kamala Harris ως η πρώτη γυναίκα σ' αυτή τη θέση, και μάλιστα αφρικανικής κι ασιατικής καταγωγής.

Καθώς πλησιάζει η μέρα της ορκωμοσίας τους δημοσιοποιούνται όλο και περισσότερες πληροφορίες, ανάμεσά τους και το ποιος θα ντύσει τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με το WWD, ο Αμερικανός σχεδιαστής Ralph Lauren είναι αυτός που ανέλαβε να σχεδιάσει το κοστούμι που θα φορέσει ο Biden. Ο σχεδιαστής συνεργάζεται με τον Πρόεδρο για τη δημιουργία του custom κουστουμιού του για την τελετή, ενώ αυτό θα ραφτεί στο ιστορικό ραφείο Rochester Tailored Clothing στο Rochester της Νέας Υόρκης, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η επιλογή του Ralph Lauren δεν είναι καθόλου τυχαία αφού αποτελεί ένα από τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές των Η.Π.Α, που το στιλ του ειναι συνυφασμένο με το στιλ της χώρας. Εκτός από αυτό, τον σχεδιαστή εμπιστεύονται εδώ και χρόνια για τις εμφανίσεις τους, τόσο ο Joe Biden όσο και η σύζυγός του Jil Biden.

Επίσης στον εμβολιασμό του ο Joe Biden φορούσε μαύρο τοπ με το κλασικό λογότυπο του οίκου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X