ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πόσο επηρέασε ο θάνατος του Willie Garson το σενάριο του «And Just Like That»;

Τι θα γίνει με τον τηλεοπτικό Stanford;

must.com.cy

Ο απρόσμενος θάνατος του Willie Garson βύθισε σε θλίψη το καστ αλλά και τους φαν του ''Sex and the City'' αφού για χρόνια τον απολαμβάναμε στο ρόλο του Standford, του κολλητού της Carrie, στη σειρά και στις ταινίες. Ο Garson έφυγε από τη ζωή στα 57 του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από μάχη με τον καρκίνο, αφότου όμως είχε γυρίσει αρκετές σκηνές για τα νέα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες στο HBO Max, σε μια σειρά - reboot με τίτλο ''And Just Like That''.

Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός του reboot, Michael Patrick King, ο θάνατος του ηθοποιού δεν ΄΄εχει επηρεάσει την πλοκή και δεν προστέθηκε στο σενάριο.

"Μια αληθινή φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μια κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια με αυτοκίνητο, γεύματα, τηλεφωνήματα το βράδυ, αμοιβαία αφοσίωση στη γονεϊκότητα και όλες τις χαρές που τη συνοδεύουν, θρίαμβοι, απογοητεύσεις, φόβοι, θυμός, χρόνια που ξοδέψαμε σε γυρίσματα και νύχτες που γελούσαμε ως Stanford και Carrie και ως Willie και S.J” είχε γράψει η Sarah Jessica Parker, λίγο μετά τον θάνατό του.

Η πρεμιέρα του ''And Just Like That'' θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση