ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρίγκιπας Κάρολος: Φανερά εκνευρισμένος με το BBC για την συνέντευξη της Diana

Όσα αποκάλυψε άτομο από το φιλικό του περιβάλλον

must.com.cy

Μετα από 26 χρόνια, το BBC πέρασε σε μια δημόσια απολογία προς το παλάτι και τον πρίγκιπα Κάρολο για την ιστορική συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana, η οποία λήφθηκε με αθέμητο τρόπο από τον Martin Bashir το 1995.

Να θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος Tim Davie (γενικός διευθυντής του BBC) «Καθώς το BBC δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, μετά από 26 χρόνια, μπορούμε να ζητήσουμε μια πλήρη και άνευ όρων συγγνώμη. Το BBC το προσφέρει αυτό σήμερα» προκαλώντας ανακούφιση τόσο στον αδελφό της πριγκίπισσας όσο και στον πρίγκιπα William.

Ο οποίος στη συνέχεια είπε «Η συνέντευξη συντέλεσε δραματικά στην κακή σχέση των γονιών μου και από τότε έχει πληγώσει αμέτρητα άτομα. Μου φέρνει απερίγραπτη στενοχώρια να ξέρω πως η αποτυχία του BBC βοήθησε σημαντικά στον φόβο, την παράνοια και την απομόνωση που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια μαζί της». Προσθέτοντας ότι για προφανείς λόγους η συνέντευξη δεν πρέπει να ξαναπροβληθεί.

Στην αντίπερα όχθη όμως φαίνεται να βρίσκεται ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς σύμφωνα με άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, είναι φανερά εκνευρισμένος όχι μόνο για τις αποκαλύψεις που έκανε το BBC για την προσωπική του ζωή, αλλά και από το ότι ο σταθμός εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να προβάλει το απόσπασμα.

Φυσικά όπως συνήθως ο ίδιος επέλεξε να μην τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα, μετά και την δημοσιοποίηση του πορίσματος από τον δικαστή John Dyson που μεταξύ άλλων κατηγορεί για «εξαπάτηση και δόλο» τον Bashir. Όμως, με βάση άτομα του κύκλου του, ο Κάρολος είναι πολύ εκνευρισμένος με την επαναπροβολή των αποσπασμάτων, παρά την υπόσχεση του καναλιού για τερματισμό τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση