ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρώτη θα εμφανιστεί η Έλενα Τσαγκρινού με την Κύπρο στον μεγάλο τελικό της Eurovision

Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

must.com.cy

Η Έλενα Τσαγκρινού που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι ''El Diablo'', έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision από την Τρίτη (18/05/21) με την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο stage του διαγωνισμού.

Εχθές ολοκληρώθηκε και το δεύτερο μέρος του ημιτελικού με την Στεφανία και την Ελλάδα να ακολουθούν και αυτές τον μεγάλο δρόμο προς τον τελικό μετά την επιτυχία της με το τραγούδι ''Last Dance''.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξουν το διαγωνιστικό κομμάτι της Εurovision, καθώς θα εμφανιστεί πρώτη στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστούν στη 10η θέση του τελικού, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την Ελβετία.

Ακολουθεί η αναλυτική σειρά των εμφανίσεων των χωρών στον μεγάλο τελικό:

Κύπρος, Αλβανία, Ισραήλ, Βέλγιο, Ρωσία, Μάλτα, Πορτογαλία, Σερβία, Ην. Βασίλειο, ΕΛΛΑΔΑ, Ελβετία, Ισλανδία, Ισπανία, Μολδαβία, Γερμανία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Ουκρανία, Γαλλία, Αζερμπαιτζάν, Νορβηγία, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Άγιος Μαρίνος.

Να θυμίσουμε πως τα προγνωστικά θέλουν την Κύπρος μας, αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 7η θέση, με την Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” και για νικητή του διαγωνισμού θέλουν την Barbara Pravi και το τραγούδι της «Voila».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση