ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς σκοπεύουν οι Cambridges να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία

Η νέα πολιτική του ζευγαριού όσον αφορά τις δημόσιες σχέσεις του παλατιού

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Αλλαγές σκοπεύουν να κάνουν ο πρίγκιπας William και η σύζυγος του Kate Middleton, όσον αφορά την πολιτική του παλατιού σε σχέση με τις δημοσιές σχέσεις. Σύμφωνα με ξένα μέσα, θα προσπαθήσουν μέσα από τις κοινωνικές τους δράσεις να «έρθουν» πιο κοντά στον λαό.

Συγκεκριμένα, οι δούκες του Cambridge θέλουν να προβάλουν ένα πιο «προσγειωμένο» προφίλ, με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί, εκσυγχρονίζοντας με αυτό τον τρόπο την μοναρχία. «Επιθυμούν να προσπαθήσουν να αποφύγουν τις υποκλίσεις δημόσια, να είναι περισσότερο προσεγγίσιμοι, λιγότερο επίσημοι και να σπάσουν πολλές από τις παραδόσεις, επικεντρωμένοι σε μία μοντέρνα μοναρχία», ανέφερε πηγή του κοντινού τους περιβάλλοντος.

Τονίζοντας στην συνέχεια ότι η μεταστροφή αυτή των απόψεων τους έγινε μετά από το ταξίδι τους στην Καραϊβική, εξαιτίας της υποδοχής που δέχτηκαν από τους ντόπιους κατοίκους και τις διαμαρτυρίες εναντίον τους.

«Ήταν σίγουρα πιο απαιτητικά από ότι τα περίμεναν, δεδομένων των διαμαρτυριών. Προφανώς και γνωρίζουν την ιστορία , όμως το να είναι εκεί κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών ήταν μια αληθινή εμπειρία που τους άνοιξε τα μάτια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση