ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Φιλιππίδης δεν έχει αποβληθεί ακόμα από το ΣΕΗ

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός για Χαϊκάλη και Κιμούλη

must.com.cy

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε ως καλεσμένος σήμερα (02/08) το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και ξεκαθάρισε την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΕΗ όσον αφορά την διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και το τι αναμένεται να γίνει με τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος περιγράφει, «Εδώ έχει γίνει μια παρανόηση. Εγώ είπα σε προηγούμενη συνέντευξη ότι τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού για αποβολές τριών ατόμων. Αυτά τα τρία άτομα δεν είναι άλλα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάπου διαβάζω “βόμβα του Μπιμπίλα και άλλοι τρεις”, παρερμηνεύονται αυτά που λέω».

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας, «Το πειθαρχικό έχει κάνει μια πρόταση, η οποία έχει έρθει στο διοικητικό και η οποία θα πάει σε μια γενική συνέλευση με αυξημένη πλειοψηφία. Αυτή η γενική συνέλευση έχει το δικαίωμα να αποβάλει κατ’ αρχάς αυτούς τους ηθοποιούς που ήδη έχουν καταγγελθεί. Και αν έρθουν και άλλα, θα πάμε και σε άλλη γενική συνέλευση».

Καταλήγοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποβληθεί ακόμα από το ΣΕΗ. Θα αποβληθεί μετά από πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης, αλλιώς δεν αποβάλλεται. Οι επόμενες προτάσεις που έχουν γίνει είναι για τον κύριο Χαϊκάλη και τον κύριο Κιμούλη που δεν έχουν τελειώσει ακόμα στο έργο του πειθαρχικού».

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση