ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο υπέροχο ξενοδοχείο του Pharrell Williams στο Μαϊάμι

Ξενάγηση στο ξενοδοχείο στο South Beach

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πριν την πανδημία, το Goodtime Hotel ήταν απλά μια ιδέα στο μυαλό των δημιουργών του, του βραβευμένου καλλιτέχνη Pharrell Williams και του διευθυντή θεάτρου David Grutman. Το αποτέλεσμα όμως είναι πλέον πραγματικότητα και είναι ό,τι πιο όμορφο και εύθυμο θα δεις.

Το Instagrammable lobby του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο των 266 δωματίων θα μπορούσε να περιγραφεί από το χιτ ''Happy'' του Pharrell αφού αυτή είναι η ενέργεια που αποπνέει. Το design του είναι επηρεασμένο από αισιόδοξο Art Deco χωρίς να γίνεται κιτς. ''Τα απαλά χρώματα, τα σκεπτόμενα designs και η αίσθηση του ρετρό συνθέτουν μια ισορροπία'' λέει ο Williams.

Η βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου, εμπνευσμένη από την Margot Tenenbaum.

Οι κοινοί χώροι περιλαμβάνουν μια βιβλιοθήκη που θα λάτρευε η Margot Tenenbaum από την ταινία ''The Royal Tenenbaums''. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, που υποδύθηκε η Gwyneth Paltrow στην ταινία του 2001. Το εστιατόριο Strawberry Moon, που πήρε το όνομά του από την φάση του φεγγαριου όταν ο Grutman και ο Williams υπέγραψαν για το ξενοδοχείο, οδηγεί στον χώρο της πισίνας, η οποία είναι γεμάτη με cabanas, με τον εξωτερικό χώρο να περιλαμβάνει τουλάχιστον 12 αποχρώσεις του ροζ.

Δείτε την ξενάγηση στο υπέροχο ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση