ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:25
 

Survivor: Τα πρώτα πηγαδάκια μετά την ένωση

Ένα... διαφορετικό Survivor θα δούμε την Τρίτη το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Newsroom K

Διάσημοι και Μαχητές φόρεσαν τα καλά τους στο πάρτι της ένωσης και τραγούδησαν. Στα πλάνα βλέπουμε τους παίκτες ανανεωμένους, ενώ τα πρώτα «πηγαδάκια» να είναι γεγονός.

Παράλληλα, βλέπουμε και τον «περιβόητο» διαγωνισμό τραγουδιού που θα ακολουθήσει. Στο περιθώριο του event, ο Μισθοφόρος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είχαν τετ-α-τετ όπου επιδόθηκαν σε «καρφιά» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σημειώνεται ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή ένα σχόλιο του Γιώργου Χρανιώτη μετά την κούρσα που έχασαν με τον Κώστα Κοκκινάκη ήταν αρκετό για να βγάλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο από τα ρούχα του.

«Δεν τραβάς σήμερα» παρατήρησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Τι δεν τραβάω σήμερα; Πλάκα κάνεις;» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Αγγελλόπουλος. «Δεν ξέρω τι έγινε…» εξήγησε ο Γιώργος Χαρνιώτης και πήρε την απάντηση του: «Ε, άμα δεν ξέρεις, τι θα πει δεν τραβάω;»

«Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει…» είπε ο Μπο προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Δεν σου λέω δεν τραβάς σήμερα, πες μου γιατί δεν τραβάς σήμερα, δεν σου λέω ότι δεν τραβάς επειδή είσαι άχρηστος» συνέχισε να εξηγεί ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Φίλε, εκτός του ότι δεν κάναμε ζέσταμα και κάναμε όλα αυτά που κάναμε…» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης έσπευσε να συμπληρώσει: «Πέταξα την πρώτη μπαλιά πολύ μακριά και έτρεξε πολύ για να την πιάσει και μας έπεσε.

«Άμα συνεννοείστε δεν θα γίνει ποτέ αυτό» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X