ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνέλαβαν την Nicki Minaj

Τι ακριβώς συνέβη και το δημόσιο συγγνώμη στους θαυμαστές της

must.com.cy

Η Nicki Minaj ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο της στο Μάντσεστερ το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά την αναγκαστική αναβολή της συναυλίας της λόγω σύλληψής της στο Άμστερνταμ. Η 41χρονη ράπερ, που επρόκειτο να εμφανιστεί στην Co-op Live Arena του Μάντσεστερ στο πλαίσιο της περιοδείας της «Pink Friday 2», αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία της λόγω σύλληψης για φερόμενη κατοχή ναρκωτικών.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Minaj απευθύνθηκε στους θαυμαστές της λέγοντας: «Σας αγαπώ και λυπάμαι που συνέβη αυτό απόψε». Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη μέσω μιας σειράς tweets που δημοσίευσε το Σάββατο στο X/Twitter, ευχαριστώντας όσους προσευχήθηκαν για αυτήν και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της. «Είθε ο Θεός να σας καλύψει εσάς και όλους όσοι συνδέονται μαζί σας. Είθε να είστε ευλογημένοι πέρα από τη φαντασία σας», έγραψε σε μία μακροσκελή δήλωση σχετικά με τη σύλληψη.

Η Minaj ανέφερε ότι κατέγραψε σε βίντεο την εμπειρία της σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει πολλές αποδείξεις. «Θα βάλω τους δικηγόρους και τον Θεό να το αναλάβουν από εδώ και πέρα. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, δεχτείτε τη βαθύτατη και ειλικρινή συγγνώμη μου. Σίγουρα ήξεραν ακριβώς πώς να με πληγώσουν σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει», δήλωσε στο βίντεο.

Η ράπερ μοιράστηκε επίσης το όνομα του ξενοδοχείου της στο Μάντσεστερ και κάλεσε τους θαυμαστές της να την επισκεφθούν. Όπως αναφέρθηκε, η Minaj μετέδωσε ζωντανά στο Instagram το περιστατικό της σύλληψής της από την αστυνομία του Άμστερνταμ για φερόμενη «μεταφορά ναρκωτικών», λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη της εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση