ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα νέα επαγγελματικά βήματα του πρίγκιπα Harry

Έχει αναλάβει την νέα πλατφόρμα υποστήριξης του προσωπικού του στρατού και των βετεράνων

Newsroom K

Μπορεί ο Harry και η Meghan να ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στην νέα τους ζωή εν μέσω του κορωνοϊού αυτό όμως δεν τους κρατάει πίσω από το να συνεχίζουν να προσπαθούν.

Ήδη η Meghan Markle έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα με την Disney και από ότι φαίνεται ο Harry βρήκε και αυτός δουλειά. Έχει αναλάβει την νέα πλατφόρμα υποστήριξης του προσωπικού του στρατού και των βετεράνων. Σκοπός της πλατφόρμας αυτής είναι η ψυχική και σωματική υγεία των βετεράνων και του προσωπικού του στρατού. Ο Harry φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με το θέμα αφού και ο ίδιος υπηρέτησε στο στρατό για περίπου δέκα χρόνια.

«Το HeadFIT έχει σχεδόν τρία χρόνια που δημιουργείται, και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλους όσοι έχουν ταξιδέψει μαζί μας. Όλοι όσοι έχουν εργαστεί σε αυτό, για να δημιουργήσουν αυτό που έχουμε σήμερα, θα πρέπει να είναι απίστευτα περήφανοι και ενθουσιασμένοι για τον αντίκτυπο που θα έχει», ανέφερε ο Harry σε επίσημη δήλωσή του.

«Εδώ και καιρό πιστεύω ότι η στρατιωτική κοινότητα θα πρέπει να χαράζει το δρόμο για την υπόλοιπη κοινωνία. Για πολύ καιρό περιμένουμε πρώτα να προκύψουν τα προβλήματα για να ανταποκριθούμε μετά σε αυτά. Το HeadFIT είναι μια προληπτική προσέγγιση στην ψυχική φυσική κατάσταση, εστιάζοντας στις δυνατότητές μας να αυξήσουμε την απόδοσή μας, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες μεθόδους στην αθλητική επιστήμη».

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X