ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα είναι αυτή η πρώτη μεγάλη γκεστ του νέου «Sex & The City»;

Αρχίζουν να κυκλοφορούν πληροφορίες για το reboot

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι γεγονός πως το ''Sex & the City'' θα επιστρέψει αλλά όπως έχουμε καταλάβει τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Πλέον θα έχει τίτλο ''And Just Like That'', η Samantha (κατά κόσμο Kim Cattrall) δεν θα εμφανιστεί καθόλου και τα 10 επεισόδια θα εστιάζουν στην Carrie, στην Miranda και την Charlotte. Με έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες όμως να απουσιάζει, ήταν αναμενόμενο πως θα προσπαθούσαν να καλύψουν το κενό, είτε με έναν νέο, μόνιμο χαρακτήρα είτε με πολλούς γκεστ.

Απ' ό,τι φαίνεται οι δημιουργοί των νέων επεισοδίων θα ακολουθήσουν την δεύτερη επιλογή αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Caitlyn Jenner θα είναι η πρώτη μεγάλη γκεστ που θα συμμετέχει, αν και δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα ή αν θα κάνει πέρασμα σαν Caitlyn Jenner.

''H Caitlyn βρίσκεται στη δημοσιότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για πάνω από 50 χρόνια. Είναι πραγμαιτκά τέλεια για μια εμφάνιση. Θέλουν νέα πρόσωπα στο σόου, αλλά θέλουν κάποιους που οι θεατές γνωρίζουν ήδη'' αναφέρουν πηγές. Αν είναι αλήθεια, ταιριάζει με τις προσπάθειες του σόου για να περιλάβει περισσότερες ομάδες πληθυσμού κάτι που δεν είχε καταφέρει στις 6 σεζόν του.

Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο HBO Max, αν και ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσουν.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση