ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα γίνει δεύτερη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry;

Που εμφανίστηκε το ζευγάρι;

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Ο πρίγκιπας Harry και η γυναίκα του Meghan Markle εμφανίστηκαν στο σπίτι της Oprah Winfrey κάτι το οποίο έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν αν σε λίγες εβδομάδες δούμε την δεύτερη συνέντευξη του ζευγαριού, κάτι που σκέφτηκαν και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όλοι θυμόμαστε τον πανικό που είχε προκαλέσει η συνέντευξη του 2021 των Sussexes, με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να βρίσκεται και η ίδια σε πανικό, όπως αναφέραν πολλά δημοσιεύματα. Μάλιστα, η βασιλική αναλύτρια, Daniela Elser, πιστεύει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συμπεριφέρονται περίεργα τον τελευταίο καιρό, γιατί πιθανό να φοβούνται για τις επόμενες αποκαλύψεις του ζευγαριού για αυτούς.

Πιο αναλυτικά, η βασιλική αναλύτρια εντόπισε το πρώτο στοιχείο της αλλαγής της συμπεριφοράς τους, μετά από την είδηση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ συγκινημένος με αφορμή τη συνάντηση με τη Lilibet. Όπως υπογράμμισε και ο Omid Scobie, ένας άλλος βασιλικός αναλυτής, συγγραφέας και φίλος της Meghan Markle, έχει παρατηρηθεί μία αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η βασιλική οικογένεια ξεκίνησε να χειρίζεται τις καταστάσεις.

Στο ίδιο θα συμφωνήσει και η Elser, η οποία εξήγησε την είδηση με τον Κάρολο που ήταν ενθουσιασμένος και συγκινημένος λέγοντας, "6 'πολύ' σε τέσσερις προτάσεις πρέπει να είναι ένα διαχυτικό ρεκόρ. Όλο το πράγμα διαβάζεται σαν ένα επιπόλαιο briefing που ένας επικοινωνιολόγος από το Λος Άντζελες θα έδινε σε ένα tabloid και όχι ό,τι συνήθως βγαίνει από το Παλάτι. Αναρωτήσου: πότε μέχρι τώρα κάποιος κοντινός από τη βασιλική οικογένεια οικειοθελώς μίλησε;".

Τέλος, το Παλάτι προσπαθεί να δείξει καλή διαγωγή και συμπεριφορά στο κοινό, έτσι ώστε αν υπάρχει συνέντευξη, να μην τους αγγίξει. Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μία ακόμη είδηση κατά την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος επιθυμεί να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον μικρότερο γιο του και τη νύφη του για χάρη των εγγονιών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση