ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

The Crown: Ο σκανδαλώδης κόσμος των Βρετανών μοναρχών

Τα 5+1 σημαντικότερα λάθη που εντοπίσαμε στη σειρά.

must.com.cy

Στον 6ο κύκλο του «The Crown», τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας παραμένουν ασαφή. Ο δημιουργός Peter Morgan εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την ελευθερία του καλλιτέχνη για να διαμορφώσει ένα συναρπαστικό και δραματικό αφήγημα βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα.

Η απόφαση της πλατφόρμας να μην επισημάνει τη σειρά ως μυθοπλασία δημιουργεί ένα ενδιαφέρον δίλημμα για τους θεατές. Ενώ η σειρά παρουσιάζει γεγονότα που συνέβησαν στη βασιλική οικογένεια, ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύονται και παρουσιάζονται μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη του κοινού.

Η δραματοποίηση επιτρέπει στο κοινό να διασκεδάσει και να συζητήσει γύρω από τις πολύπλοκες πτυχές της βασιλικής ιστορίας. Ωστόσο, οι θεατές πρέπει να θυμούνται ότι η σειρά είναι ένα έργο φαντασίας που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, και όχι μια ακριβής ιστορική αναφορά. Μέσα στη σειρά, σε όλες τις σεζόν είδαμε πολλά λάθη όσο αναφορά τα γεγονότα που παρουσιάζονται και οι θαυμαστές της σειράς του Netflix κλήθηκαν να διακρίνουν για ακόμη μία φορά τι τελικά είναι πραγματικό και τι όχι. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση