ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τιμητική διάκριση για τον Tommy Hilfiger

Για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά του AIDS

must.com.cy

Ο Tommy Hilfiger θα τιμηθεί για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά του AIDS στην εναρκτήρια εκδήλωση του amfAR, του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS στο Palm Beach, στη Φλόριντα στις 5 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της 35ετούς καριέρας του στον χώρο της μόδας, ο κ. Hilfiger έγινε παγκοσμίως γνωστός ως πρωτοπόρος του κλασικού αμερικανικού cool style. Είναι επίσης γνωστός για το μακροχρόνιο πάθος του για τη φιλανθρωπία, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης του AIDS, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Ο ηθοποιός Sylvester Stallone θα απονείμει στον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας το βραβείο στο γκαλά που διοργανώνεται στην κατοικία του John Filan με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Christina Aguilera και Parson James, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία έργων τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων των Harland Miller, Vaughn Spann, Jim Hodges, Jose Alvarez και Jim Lambie και τα έσοδα θα διατεθούν στο AmfAR, το οποίο δραστηριοποιείται στη Φλόριντα από το 1986 και έχει κάνει δωρεές ύψους έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση