ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το μήνυμα που στέλνει ο πρίγκιπας William στον κόσμο

«Είμαι κι εγώ γιος της Diana»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από την πολυσυζητημένη συνέντευξη της χρονιάς των Sussex στην Oprah, ένα τεράστιο κύμα ταρακούνησε το Παλάτι και τα βασιλικά μέλη.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κάνουν ότι μπορούν για να επαναφέρουν την ισορροπία στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και να αποκατασταθεί ξανά το όνομα τους, μετά τις δηλώσεις της Meghan πως η Kate την έκανε να κλάψει λίγες ώρες πριν τον γάμο της.

Στη προσπάθεια αυτή της επαναφοράς της τάξεως στο Παλάτι συνέβαλαν και οι χρωματιστές και τρυφερές ζωγραφιές που έφτιαξαν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας στην Αγγλία, την Κυριακή 14 Μαρτίου που έδωσαν πίσω στον πρίγκιπα William το χαμένο έδαφος. Οι κάρτες ήταν αφιερωμένες στην “γιαγιάκα Diana” και ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό Kensington.

 

Μέσω αυτής της συγκινητικής κίνησης των παιδιών του, ο πρίγκιπας William θέλησε να στρέψει για λίγο τα φώτα πάνω του καθώς είδε την πληθώρα θετικών σχολίων προς τον αδερφό του Harry, μετά από τις δηλώσεις του στη Oprah και την αναφορά στην αγαπημένη του μητέρα, πριγκίπισσα Diana.

Η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Penny Junor το θέτει ως εξής: “Πιστεύω ότι είναι ο τρόπος του William να πει ‘Είμαι κι εγώ γιος της Diana'”.

“Προς στιγμήν ο Harry μοιάζει να είναι ο κυρίαρχος της ιστορίας του”, αναφέρει η Junor. “Έχει τον έλεγχο σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και ανακατεύει και την Diana. Αλλά αυτό που κατάφερε στην πραγματικότητα είναι να βάλει μια βόμβα στο μέλλον του William. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην οικογένειά του”.

Μετά την δημοσίευση των καρτών των παιδιών, ο πρίγκιπας Harry κανόνισε να τοποθετηθούν λουλούδια στον τάφο της μητέρας του -μια ένδειξη του διαφορετικού τρόπου με τον οποίο τα δύο αδέρφια τιμούν τη μνήμη της μητέρας τους.

Δεν γνωρίζουμε αν τα δύο αδέρφια έχουν μιλήσει μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη, αλλά αναμένεται να συναντηθούν τον ερχόμενο Ιούλιο με αφορμή την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας της στην επέτειο των 60 χρόνων από τη γέννησή της.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση