ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το νόημα πίσω από το ποίημα που είναι χαραγμένο στο άγαλμα της Diana

Όλα όσα αξίζει να μάθετε

must.com.cy

Είναι πλέον γεγονός, η πριγκίπισσα Diana, παραμένει κομμάτι της ιστορίας της βρετανικής μοναρχίας, με μόνιμο τρόπο, καθώς πλέον ένα άγαλμά της κοσμεί τους κήπους του Kensington Palace, με μια σεμνή τελετή παρευρισκόμενων και των δύο γιών της.

Αν και το άγαλμα μάζεψε διαφόρων ειδών κρητικές, αυτό που παραμένει θέμα συζήτησης είναι η επιλογή των William και Harry να χαράξουν ένα κομμάτι από το ποίημα του ‘The Measure of a Man’ – που είχε ακουστεί στην τελετή μνήμης για την πριγκίπισσα το 2007, στην 10χρονη επέτειο από το θάνατό της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Lanesborough (@the_lanesborough)

 

Χαρακτηριστικά το απόσπασμα γράφει «Αυτές είναι οι μονάδες για να μετρήσουν την αξία αυτής της γυναίκας ως γυναίκα ανεξαρτήτως γέννησης. Όχι ποια ήταν η θέση της. Αλλά αν είχε καρδιά. Πως έπαιξε τον ρόλο της που της δόθηκε από τον Θεό;».

Με το άγαλμα – όπως αναφέρει και στην επίσημη ανακοίνωση να θέλει να «αντικατοπτρίσει τη ζεστασιά, την κομψότητα και την ενέργεια της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας, μαζί με τη δουλειά της και την επίδραση που είχε σε τόσους πολλούς ανθρώπους», αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που περιβάλλεται από 3 παιδιά, «που συμβολίζουν την καθολικότητα και την επίδραση που είχε σε αυτή τη γενιά η δουλειά της πριγκίπισσας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanated Mona Princess (@thatssosussex)

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση