ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη από Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη

Οι τρεις ηθοποιοί ζητούν τη διαγραφή Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κλονίζεται ο χώρος του θεάτρου, με τις καταγγελίες κατά διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών να διαδέχονται η μία την άλλη. Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα των ημερών είναι η καταγγελία που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί τον κατηγορούν για "σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους". Παράλληλα ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Λένα Δροσάκη

Στο νοσοκομείο για δεύτερη μέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία", μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.
Ο ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στη σύζυγό του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους. Το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του ενώ η οικογένειά του έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης "εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου".

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση