ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Τσουνάμι» παραπόνων στο BBC για την κάλυψη του θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου

Περισσότεροι από 110.994 άνθρωποι επικοινώνησαν με το κανάλι για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους

must.com.cy

Η εκτενής κάλυψη της είδησης του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου φαίνεται να προκάλεσε πανικό και δυσφορία σε όλη την Βρετανία καθώς ακυρώθηκαν διάφορα από τα αγαπημένα τους προγράμματα.

Αυτό αφορά την μη προβολή μεγάλων παραγωγών όπως το EastEnders και το MasterChef, αλλά και τους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του BBC. Περισσότεροι από 110.994 άνθρωποι επικοινώνησαν με το κανάλι για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, σύμφωνα με τον Guardian.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής το BBCone και το BBCtwo αφιέρωσαν προγράμματα για τον πρίγκιπα Φίλιππο, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση του καναλιού να πέσει δραστικά και το αρχείο καταγραφής παραπόνων του καναλιού να δέχεται σωρεία μηνυμάτων.

Αναλυτικά αν και τα περισσότερα αφορούσαν το εν λόγω θέμα, 400 ήταν για την εμφάνιση του πρίγκιπα Andrew στα αφιερώματα, 233 για την ενδυμασία των παρουσιαστών (δεν φορούσαν όλοι μαύρα) και 166 γιατί το BBC είναι προσβάσιμο στην εύκολη καταγγελία.

Πάντως το BBC από την πλευρά του ανέφερε «Είμαστε υπερήφανοι για την κάλυψή μας και τον ρόλο που διαδραματίζουμε σε στιγμές με εθνική σημασία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση