ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τζέιμι Φοξ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

«Τα όσα περιγράφονται δεν συνέβησαν ποτέ. Το 2020, αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή στο Μπρούκλιν. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε λίγο αργότερα», δήλωσε εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού

Kathimerini.gr

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη πριν από 8 χρόνια, ο Χολιγουντιανός αστέρας Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Ειδικότερα, ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για «ειδεχθή αγγίγματα και σεξουαλική επίθεση» που είχαν ως συνέπεια «σοβαρή συναισθηματική αναστάτωση», καθώς και μετατραυματικό σοκ και διαταραχή άγχους στην καταγγέλλουσα.

Η μήνυση, που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αναφέρει ότι ο βραβευμένος με Οσκαρ Τζέιμι Φοξ έπραξε τα όσα του αποδίδονται προτάσσοντας το γεγονός ότι αποτελεί «διασημότητα».

Η γυναίκα μηνύει επίσης και το κατάστημα στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό, κατηγορώντας τους υπεύθυνους για «αμέλεια» και για ανεπαρκή μέριμνα ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους πράξεις.

«Τα όσα περιγράφονται δεν συνέβησαν ποτέ. Το 2020, αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή στο Μπρούκλιν. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε λίγο αργότερα», δήλωσε εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ στο Deadline, χθες Πέμπτη.

«Τα όσα αναφέρει σήμερα είναι εξίσου αβάσιμα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα απορριφθούν εκ νέου. Και μόλις αυτό συμβεί, ο κ. Φοξ σκοπεύει να ασκήσει αγωγή για κακόβουλη δίωξη».

Με πληροφορίες από Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση