ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Usher: Μίλησε για την υγεία του Bieber μετά την διάγνωση με σύνδρομο Ramsay Hunt

Ο τραγουδιστής σημείωσε ότι είδε τον Bieber σε πρόσφατες διακοπές και «κατάφεραν να κάνουν παρέα»

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Πριν μόλις ένα μήνα ο Justin Bieber αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας του καταγράφοντας την παράλυση του προσώπου του σε ένα βίντεο στο Instagram.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει», είπε τον Ιούνιο. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

«Για όσους είναι απογοητευμένοι από την ακύρωση των επόμενων συναυλιών μου, απλά σωματικά προφανώς δεν είμαι σε θέση να τις κάνω», συνέχισε τότε. «Αυτό είναι αρκετά σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Μέσα στην εβδομάδα εκείνη, η σύζυγός του Hailey Bieber δήλωσε ότι ο σύζυγός της «καλυτερεύει μέρα με τη μέρα» σε εμφάνισης που έκανε στο Good Morning America. «Προφανώς ήταν μια πολύ τρομακτική και τυχαία κατάσταση που συνέβη», εξήγησε η 25χρονη influencer και μοντέλο. «Θα γίνει απολύτως καλά και είμαι ευγνώμων που είναι καλά».

Θέλοντας να ενημερώσει τους θαυμαστές του Bieber ο Usher αναφέρθηκε στο Extra για τον 28 τραγουδιστή λέγοντας, «Ως καλλιτέχνης, νομίζω ότι όλοι θα βιώσουμε κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην καταλαβαίνει απαραίτητα».

«Νομίζω ότι (o Justin) έχει προφανώς οδηγήσει τον κόσμο σε ένα ταξίδι», συνέχισε. «Είμαι ευτυχής που βρέθηκα στην αρχή του και εξακολουθώ να είμαι κομμάτι του μέχρι σήμερα, ως φίλος».

Ο Usher σημείωσε ότι είδε τον Bieber σε πρόσφατες διακοπές και «κατάφεραν να κάνουν παρέα».

Ο ίδιος πρόσθεσε, «Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση