ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

William-Kate: Η στενή παρακολούθηση και τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουν

Ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε την ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Newsroom K

Οι κάτοικοι της Βρετανίας, την Τρίτη 16/6 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Channel 5, ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε την ζωή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και είχε ως τίτλο την φράση: William & Kate: Too Good to Be True;". Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ είδαμε τον βασιλικό συγγραφέα Tom Quinn να μιλά για το ζευγάρι και να αποκαλύπτει πως οι δυο τους εδώ και χρόνια βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση καθώς δεν τους επιτρέπεται να κάνουν λάθη που θα πλήξουν την μοναρχία στην Βρετανία.

Αναλυτικότερα, ο Tom είπε: "Η βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου, τους παρακολουθούν πολύ προσεκτικά, ειδικά δεδομένου ότι οι νεότεροι βασιλείς στο παρελθόν έχουν κάνει πολύ άσχημα πράγματα και δεν θέλουν να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά".

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ντοκιμαντέρ έγιναν αναφορές στον τρόπο γνωριμίας του βασιλικού ζευγαριού και δόθηκε έμφαση στην αμηχανία του πρίγκιπα όταν γνώρισε την τότε συμφοιτήτριά του... και στην τούμπα που παραλίγο να κάνει όταν την αντίκρυσε! "Ω, αυτή είναι μια τρομερή αρχή, θα νομίζεις ότι είμαι εντελώς βλάκας!", είπε τότε ο πρίγκιπας και η ατάκα του έχει μείνει στην royal ιστορία.

Να πούμε επίσης πως το ντοκιμαντέρ ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως η Kate είχε ήδη προετοιμαστεί για μια σχέση με άνδρα "υψηλού προφίλ", αφού όταν προσλήφθηκε ως βοηθός αγορών στο πολυτελές Jigsaw, είχε ζητήσει να εργάζεται με μερική απασχόληση λόγω της σχέσης της με έναν άνδρα υψηλού προφίλ.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X