ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέλος οι Brangelina. Γνωρίστε τους νέους «Mr & Mrs Smith»

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί το 2022

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ήταν η ταινία που έφερε κοντά τον Brad Pitt και την Angelina Jolie το 2005 και ''χάρη'' σ' αυτήν γνωρίστηκαν, ξεκίνησαν σχέση και, στο τέλος, παντρεύτηκαν. Τώρα, μάλλον, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε στο μυαλό μας το κινηματογραφικό ζευγάρι αφού δύο νέοι πρωταγωνιστές έρχονται να αναλάβουν τους ρόλους για χάρη τηλεοπτικής σειράς.

Για τις ανάγκες της νέας σειράς του Amazon Prime, o Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge γίνονται ένα ζευγάρι πληρωμένων δολοφόνων και παράλληλα θα λειτουργούν ως executive producers. Η πρώτη ανακοίνωση έγινε από την διευθύντρια του Amazon Prime, Jennifer Salke μέσω Twitter, και στη συνέχεια ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση:

''Μιλάμε για dream team! O Donald και η Phoebe είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και καλλιτέχνες του κόσμου. Είναι πραγματικά όνειρο για εμάς, δύο δυνάμεις της φύσης συνεργάζονται σαν μια δυναμική δημιουργική ομάδα. Το 'Mr & Mrs Smith' είναι μια εμβληματική περιουσία και ανυπομονούμε να δουμε τον Donald, την Phoebe και την δημιουργό της σειράς Francesca Sloane να την φέρνουν στα μέτρα τους''.

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί το 2022. Ωστόσο δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία τους με το εν λόγω στούντιο. Ο Glover πρωταγωνίστησε στο μουσικό φιλμ ''Guava Island'' του 2019, ενώ η Waller-Bridge στην πολυβραβευμένη σειρά ''Fleabag''.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση