ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα γίνει ακόμη μια σειρά reboot;

Η επίσημη περίληψη του HBO Max

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μπορούμε να δεχτούμε πως το reboot του ''Gossip Girl'' γίνεται αν μη τι άλλο για να διορθώσει τα μεγάλα λάθη του πρώτου. Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε πως το τεράστιο fan club του ''Sex and the City'' θα χαιρόταν να δει νέα επεισόδια, ή πως ο ''Dexter'' τελείωσε με ένα τρόπο που ζητούσε από μόνος του να έρθει κάποτε η συνέχεια. Η τελευταία σειρά όμως που εντάσσεται στη λίστα με τα reboots και σίκουελ μας έπιασε εξ απροόπτου.

Η σειρά ''Pretty Little Liars'' προβλήθηκε για 7 σεζόν από το 2010 μέχρι το 2017, με αρκετά μεγάλη επιτυχία παρόλο που κάθε σεζόν ξένιζε όλο και περισσότερους τηλεθεατές. Ακολουθούσε 4 φίλες που συμμαχούν ενάντια ενός κοινού, ανώνυμου εχθρού που απειλεί να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά τους μυστικά, ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση της καλύτερης τους φίλης. Η σειρά απέκτησε δύο spin-offs, το ''Ravenwood'' και το ''The Perfectionists'' που κράτησαν μόνο μια σεζόν.

Τώρα, φαίνεται πως μια αναβίωση έχει τροχιοδρομηθεί, με νέο καστ και με υπότιτλο ''Original Sin''. Μας πάει πίσω 20 χρόνια, όταν μια σειρά από τραγικά γεγονότα κόντεψε να διαλύσει την πόλη Millwood. Σήμερα, μια ομάδα από κορίτσια, καλείται να πληρώσει για τα λάθη των γονιών τους αλλά και τα δικά τους, αφού απειλούνται από έναν άγνωστο εχθρό'' λέει η επίσημη περίληψη του HBO Max.

Δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πρωτότυπη για να μπείτε λίγο στο κλίμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ