ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα συνεχίσει τελικά το «And Just Like That»;

Τι αποκάλυψε ο διευθυντής προγράμματος του HBO Max

must.com.cy

To ''And Just Like That'' ήταν σίγουρα μία από τις σειρές που μας απασχόλησαν το 2021, παρόλο που η πρεμιέρα έγινε προς το τέλος της χρονιάς. Η Carrie, η Miranda και η Charlotte βρέθηκαν σε νέες περιπέτειες, σε μια εντελώς διαφορετική Νέα Υόρκη και ο κόσμος είχε πολλά να πει, κάποιοι καλά, κάποιοι κακά.

Όπως και να 'χει τα 10 νέα επεισόδια του reboot δεν πέρασαν απαρατήρητα και η ερώτηση τώρα είναι αν θα δούμε ακόμα περισσότερα επεισόδια, σε μια δεύτερη σεζόν.

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO και του HBO Max, Casey Bloys, μιλώντας στο Variety, αποκάλυψε αν υπάρχουν συζητήσεις για έναν ακόμα κύκλο.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι με το πώς πήγε το σόου και ο δημιουργός της σειράς, Michael Patrick King και η Sarah Jessica Parker συζηρούν για να δουν αν υπάρχει μια δημιουργική κατεύθυνση που να τους αρέσει. Θα έρθουν σε εμάς όταν είναι έτοιμοι, αλλά ελπίζω να βρουν κάτι. Ξέρω πως είχαν την ιδέα του θανάτου του Big σαν ένα τρόπο να ερευνήσουν αυτή την περίοδο της ζωής, στα 50. Απ' ό,τι φαίνεται πέρασαν καλά. Φαντάζομαι θα βρουν κάτι που να τους ενθουσιάζει, αλλά τους δίνουμε χρόνο''. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση