ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θέλουμε να δούμε τη νέα ταινία της Disney τώρα!

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Newsroom K

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Disney είχε ''περιοριστεί'' σε σίκουελ αγαπημένων ταινιών ή live action μεταφορές επιτυχημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων. H τελευταία πρωτότυπη ταινία που ακολουθεί τις περιπέτειες μιας νεαρής γυναίκας (ή ''Disney Princess'' αν προτιμάς) ήταν η ''Moana'' του 2016. Γι' αυτό και η ταινία που έρχεται τον Μάρτιο έχει συγκεντρώσει μεγάλο buzz.

Πρόκειται για την ταινία ''Raya and the Last Dragon'', που λαμβάνει χώρα στην Kumandra, μια φανταστική περιοχή εμπνευσμένη από Δυτικοανατολικές χώρες όπως η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Καμπότζη, οι Φιλιππίνες κ.ά. Σε μια περιοχή όπου οι κάτοικοι είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, η Raya ξεκινά μια περιπέτεια με σκοπό να βρει τον τελευταίο ζωντανό δράκο, με την ελπίδα πως έτσι θα φέρει την ειρήνη στην χώρα της.

Η ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου αλλά αναγκαστηκά μεταφέρθηκε λόγω κορωνοϊού. Η νέα πρεμιέρα θα γίνει στις 5 Μαρτίου, στους κινηματογράφους και στο Disney+. Αξίζει να σημειωθεί πως το καστ περιλαμβάνει σχεδόν εξ ολοκλήρου Ασιάτες ηθοποιούς.

Δείτε το τρέιλερ.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση