ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Emotions Festival 2022 είναι γεγονός!

Διαμορφωνόμαστε συνεχώς από μια ατελείωτη ροή συναισθημάτων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Διαμορφωνόμαστε συνεχώς από μια ατελείωτη ροή συναισθημάτων. Αυτά ορίζουν τις επιλογές και τις πράξεις μας, πώς σχετιζόμαστε με τους δίπλα μας και κατά συνέπεια πώς μας συμπεριφέρονται.

Η μουσική, η δημιουργία και η έκφραση της, οδηγείται από συναισθήματα και μεταφράζεται σε αναμνήσεις εκείνης της στιγμής. Με αυτή την σκέψη, θέλουμε να συνδεθούμε μέσω της μουσικής και των τεχνών, για να σας δείξουμε το όραμα μας για το πώς τα συναισθήματα μπορούν να έχουν νόημα και σημασία στην καθημερινή ζωή.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι στιγμές συναισθημάτων μέσα από τη μουσική είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που θα αφηγείται ξανά και ξανά, μια στιγμή που αφήνει ατελείωτη ευτυχία όποτε την αναπολούμε. Και γι' αυτό, σας προσκαλούμε στο πρώτο φεστιβάλ αυτού του είδους στην Κύπρο.

Ελάτε να βιώσετε την μουσική techno μαζί μας στην πιο αγνή της μορφή, περιτριγυρισμένοι από φύση και ομοϊδεάτες. Από το ένα ηλιοβασίλεμα στο άλλο, 9 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του συναισθηματικού ουράνιου τόξου μέσα στο δάσος για τουλάχιστον 24 ώρες.

Ελάτε για ένα αξέχαστο ταξίδι και ας δημιουργήσουμε μαζί αναμνήσεις με διάρκεια στον χρόνο.

Καλλιτέχνες:

Dasha Rush
https://soundcloud.com/dasha-rush 

Luigi Tozzi - Live
https://soundcloud.com/luigitozzi 

Amandra - Live 
https://soundcloud.com/amandraaa 

Vera Logdanidi
https://soundcloud.com/veralogdanidi 

F-ON
https://soundcloud.com/f-ondj 

Alex Tomb
https://soundcloud.com/alex-tomb

Katra
https://soundcloud.com/katradj

WLM
https://soundcloud.com/wlm-music

Iffie
https://soundcloud.com/iffie 

Περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων: https://ra.co/events/1510476 
Early Bird: € 30 - SOLD OUT
Προπώληση: € 40
Στην είσοδο: € 50

  • Δωρεάν διαθέσιμη καλυμμένη περιοχή για κάμπινγκ
  • Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό προς πώληση

Το καλοκαίρι του 2022 ξεκινάει το Emotions. Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ στην Κύπρο, το οποίο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια τοπικών και διεθνών ομάδων για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και να προσφέρουν στη σκηνή καινοτόμα μουσική και φουτουριστικές ιδέες.

Μια εμπειρία μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τα δικά τους συναισθήματα μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής, της φύσης και της συντροφικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση