ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την Britney Spears απέκτησε τρέιλερ

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;

must.com.cy

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Britney Spears θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο, ίσως στην πιο σημαντική ακρόαση μέχρι στιγμής, όσο προσπαθεί να αποκτήσει ξανά την ελευθερία της (και αφότου έγιναν τόσα πολλά συμπεριλαμβανομένης της παρέτησης του πατέρα της από την κηδεμονία). Στις 28 Σεπτεμβρίου το Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει το δικό του ντοκιμαντέρ, με τίτλο ''Britney vs Spears'' και το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός.

Στο τρέιλερ ακούμε την φωνή της Spears να λέει ''Θέλω τη ζωή μου πίσω'', ηχητικό απόσπασμα από την ηχογράφηση που διέρρευσε τον περασμένο Ιούνιο, από την κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο. Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και ένα χρόνο και πρόκειται να εστιάσει στην πολυετή κηδεμονία πατέρα της και παρόλο που δεν ξεκαθαρίζει αν θα περιλαμβάνει δηλώσεις από κάποια πρόσωπα και από ποιους, κατά τη διάρκεια του τρέιλερ ακούγονται φωνές διαφόρων ανθρώπων από τη ζωή της.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες, το ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'' σήκωσε μια θύελλα αντιδράσεων ενάντια στον πατέρα της Spears με διάσημους και μη να εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους προς την τραγουδίστρια.

Δείτε το τρέιλερ του ''Britney vs Spears.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ