ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυστραλία: Γυναίκα επιβίωσε πέντε ημέρες στην ερημιά μόνο με κρασί και γλυκά

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί. Την Παρασκευή όλο το σώμα είχε καταρρεύσει. Ημουν έτοιμη να τα παρατήσω» δήλωσε σε τοπικά μέσα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Μία 48χρονη γυναίκα επιβίωσε για πέντε ημέρες σε πυκνόφυτη, ακατοίκητη περιοχή της Αυστραλίας, μόνο με ένα μπουκάλι κρασί και λιγοστά γλυκίσματα και σνακ.

Η Λίλιαν Ιπ εγκλωβίστηκε την προηγούμενη Κυριακή, όταν οι ρόδες του αυτοκινήτου της κόλλησαν στη λάσπη, δεκάδες χιλιόμετρα από τον «πολιτισμό» της Βικτώρια.

Η Ιπ, η οποία δεν συνηθίζει να πίνει αλκοόλ, είχε μαζί της μόνο ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο σκόπευε να το προσφέρει ως δώρο στη μητέρα της. Απείχε περίπου 60 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη πόλη και λόγω προβλημάτων υγείας της ήταν αδύνατο να περπατήσει. Έτσι παρέμεινε πέντε ολόκληρες ημέρες στο αυτοκίνητο.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί. Την Παρασκευή όλο το σώμα είχε καταρρεύσει. Ημουν έτοιμη να τα παρατήσω» δήλωσε σε τοπικά μέσα. Φοβούμενη ότι θα πεθάνει στη ερημιά, η Ιπ έγραψε ένα γράμμα για την οικογένειά της, λέγοντας ότι τους αγαπά.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τους αστυνομικούς, όταν την εντόπισαν, ήταν νερό και ένα τσιγάρο, όπως λέει. «Ευτυχώς ο αστυνομικός είχε πάνω του τσιγάρο».

Η γυναίκα, «σκέφτηκε λογικά και παρέμεινε στο αυτοκίνητό της, αντί να περιπλανηθεί μέσα στο θαμνότοπο. Αυτό βοήθησε πολύ την αστυνομία στον εντοπισμό της», σημείωσαν οι αρχές.

Η Ιπ διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο καθώς υπέφερε από αφυδάτωση. Πήρε εξιτήριο και έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση