ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Bennifer: Φουντώνουν οι φήμες διαζυγίου

Ο Ben Affleck εμφανίστηκε χωρίς την βέρα του

must.com.cy

Μαρία Σάββα 

Οι φήμες για έναν επικείμενο χωρισμό μεταξύ του Ben Affleck και της Jennifer Lopez συνεχίζουν να φουντώνουν, με την τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού να προσθέτει λάδι στη φωτιά. Ο Ben Affleck εθεάθη πρόσφατα να φτάνει στο σετ γυρισμάτων της ταινίας «The Accountant 2» χωρίς να φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων του με τη Lopez.

Η απουσία της βέρας του είχε ήδη προκαλέσει υποψίες για την κατάσταση της σχέσης τους, πυροδοτώντας τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούσαν για πιθανό διαζύγιο. Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι οι δύο τους έχουν πολύ διαφορετικούς τρόπους ζωής και αντιλήψεις. Αν και είχαν την ελπίδα πως μετά από χρόνια, η σχέση τους θα μπορούσε να επαναλειτουργήσει, φαίνεται πως ο χρόνος που πέρασαν χωριστά έφερε σημαντικές αλλαγές και στους δύο.

«Έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ο Ben μισεί την προσοχή και αυτό τον κάνει να αισθάνεται πολύ άβολα. Η Jennifer πάντα είχε διαφορετική προσέγγιση», αναφέρει μια πηγή. Ο Ben Affleck εντυπωσιαζόταν πάντοτε από την εργατικότητα της Jennifer Lopez και το πώς κατάφερνε να μοιάζει «επαγγελματίας», αλλά ποτέ δεν ένιωθε άνετα με το να μοιράζεται δημόσια τη ζωή τους.

«Αν και θαυμάζει αυτή την ποιότητα σε εκείνη, δεν τον κάνει χαρούμενο και προκαλεί άγχος τόσο στη ζωή του όσο και στη δική της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ διαφορετικά στυλ, τα οποία συγκρούονται», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη επίσης το Σάββατο, σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το TMZ, να αποχωρεί από το σχολείο του παιδιού του χωρίς να φορά τη βέρα του γάμου του. Αυτές οι ενδείξεις ενισχύουν τις φήμες για ρήξη στη σχέση του διάσημου ζευγαριού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

must.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση