ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βρετανία: Αφρός από υγρό πιάτων σε σιντριβάνι σκοτώνει δεκάδες ψάρια

Πιθανόν κάποιος επισκέπτης στην πόλη το περασμένο τριήμερο να προκάλεσε τον βανδαλισμό αυτόν

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Περισσότερα από 100 ψάρια πέθαναν όταν κάποιος έχυσε υγρό πιάτων σε σιντριβάνι σε παραθαλάσσια πόλη της Βρετανίας προκαλώντας τεράστιο αφρό.

Το υδάτινο στοιχείο στους κήπους Esplanade στην παραλία του Χανστάντον υπέστη βανδαλισμό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παραθεριστές, κάτοικοι και υπάλληλοι του δήμου χρειάστηκαν έξι ώρες για να καθαρίσουν το σιντριβάνι αφαιρώντας τον αφρό, αντλώντας το νερό και καθαρίζοντας τα νεκρά ψάρια.

Εκπρόσωπος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου έκανε λόγο για εγκληματική αναισθησία. «Ιστορικά πάντα υπήρχαν ψάρια εκεί. Το συμβούλιο δεν προμήθευε ποτέ ψάρια σε αυτήν την περιοχή, είναι κάτι που το κοινό έκανε πάντα», ανέφερε ο Κρις Ντάραμ. Πρόσθεσε ότι δεν θα μπορέσουν να το γεμίσουν με άλλα ψάρια αυτή τη στιγμή.

Το έγκλημα έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, η οποία, μαζί με το συμβούλιο, απηύθυνε έκκληση σε όποιον διαθέτει κάποια σχετική πληροφορία.

Στο Χανστάντον, όπως και σε πολλές άλλες παραθαλάσσιες περιοχές της Βρετανίας, συνέρρευσε πολύς κόσμος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που συνιστούσε το τελευταίο τριήμερο του καλοκαιριού μαζί με την αργία της Δευτέρας. Έτσι θεωρείται πιθανό κάποιος ή κάποιοι ενδεχομένως μεθυσμένοι επισκέπτες της πόλης να προέβησαν στον βανδαλισμό αυτόν στο σιντριβάνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση