ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανία: Ο Μπέρναμ προειδοποίησε για «δύσκολες αποφάσεις»

Η μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής πρόνοια θα απαιτήσει «δύσκολες αποφάσεις», προειδοποίησε ο Βρετανός πρωθυπουργός

Kathimerini.gr

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Αντι Μπέρναμ, προειδοποίησε ότι η μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας θα απαιτήσει «δύσκολες αποφάσεις», τονίζοντας ωστόσο πως σκοπεύει να είναι ειλικρινής με τους πολίτες και ότι υπάρχουν περιθώρια καλύτερης αξιοποίησης των υφιστάμενων πόρων.

«Κάποια από όσα θέλουμε να κάνουμε, στην πληρέστερη μορφή τους, θα απαιτήσουν δύσκολες αποφάσεις», δήλωσε σήμερα, Τετάρτη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να περιορίσει την κερδοσκοπία στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση εξετάζει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και χρηματοδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ