ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρετανία - Partygate: «Θα εκπλαγώ αν ο Τζόνσον είναι πρωθυπουργός ως τα τέλη της εβδομάδας»

Σε μέλη της αστυνομίας που είναι επιφορτισμένη με την προστασία της Ντάουνινγκ Στριτ και του Διπλωματικού σώματος έχει επεκταθεί η έρευνα για το «party gate»

Kathimerini.gr

Σε μέλη της αστυνομίας που είναι επιφορτισμένη με την προστασία της Ντάουνινγκ Στριτ και του Διπλωματικού σώματος έχει επεκταθεί η έρευνα της για το «party gate» του Μπόρις Τζόνσον, τα δε πορίσματα της έρευνας σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά μέσα αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της Σου Γκρέι που αναμένεται να δημοσιευθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο την επόμενη θα περιέχει εξαιρετικά βαρείς ισχυρισμούς και αποκαλύψεις που μπορεί να καταστούν καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Telegraph, στο πλαίσιο της ερεύνης της, η ανώτατη κρατική λειτουργός έχει πάρει «κατάθεση» από τον Μπόρις Τζόνσον, συμβούλους του και κρατικούς υπαλλήλους, είχε δε πρόσβαση και στο επίσημο πρωθυπουργικό ημερολόγιο.

Όσον αφορά στη σπουδαιότητα του υλικού που περιλαμβάνεται στην έκθεση Γκρέι, πηγή με γνώση της υπόθεσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Τeleghraph, σχετικά ερωτηθείσα, απάντησε:

«Ας το πούμε έτσι, αν ο Μπόρις Τζόνσον είναι ακόμη πρωθυπουργός στα τέλη της εβδομάδα, θα εκπλαγώ ιδιαίτερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση