ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επαναφορά Πάμπου Χαραλάμπους στους κόλπους των Βρετανών Εργατικών

Σε άρση της διαθεσιμότητας του κυπριακής καταγωγής βουλευτή βορείου Λονδίνου Πάμπου Χαραλάμπους προχώρησε το Εργατικό Κόμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΥΠΕ

Σε άρση της διαθεσιμότητας του κυπριακής καταγωγής βουλευτή βορείου Λονδίνου Πάμπου Χαραλάμπους προχώρησε το Εργατικό Κόμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 56χρονος βουλευτής της περιφέρειας Enfield Southgate, με την πολυπληθή κυπριακή παροικία, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το κόμμα και εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Εργατικών τον περσινό Ιούνιο μετά από αδιευκρίνιστης φύσης καταγγελία σε βάρος του για τη διαγωγή του.

Μετά από έρευνα δέκα μηνών υπό τους κανόνες της διαδικασίας εξέτασης παραπόνων στο Εργατικό Κόμμα, με επικεφαλής ανεξάρτητο δικηγόρο, η καταγγελία απορρίφθηκε ως αβάσιμη.

Πλέον ο κ. Χαραλάμπους επιστρέφει ως μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην κοινοβουλευτική ομάδα αυτού εγκαίρως πριν από τις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Χαραλάμπους δήλωσε «ευτυχής» για την κατάληξη της έρευνας και «ευγνώμων» για το ότι η ανεξάρτητη επιτροπή καθάρισε το όνομά του. Σημείωσε πως κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου ως ανεξάρτητος βουλευτής συνέχιζε να επικεντρώνεται στην υπηρεσία των ψηφοφόρων της περιφέρειάς του και ότι πλέον θα συνεχίσει να το κάνει ξανά ως βουλευτής των Εργατικών.

Το ΚΥΠΕ είναι σε θέση να γνωρίζει πως εξ αρχής ο Βρετανοκύπριος βουλευτής είχε αρνηθεί την κατηγορία σε βάρος του, αλλά όπως είχε πει την περίοδο της καταγγελίας ήταν σωστό να διεξαχθεί η διαδικασία ελέγχου από το κόμμα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση