ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερντογάν: Όποιος θέλει να μετακινήσει έστω και μια πέτρα, θα ζητήσει τη συγκατάθεσή μας

Στόχος της Τουρκίας είναι να μπορεί να συμμετάσχει με τον στόλο από drone που διαθέτει, σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Kathimerini.gr

«Η Τουρκία ανήκει στις τρεις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην παραγωγή πολεμικών drones» τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου μαχητικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, Bayraktar Akinci, ενώ δεν παράλειψε να εκτοξεύσει απειλές, υπογραμμίζοντας ότι «όποιος θέλει να μετακινήσει έστω και μια πέτρα στην περιοχή μας, θα ζητήσει τη συγκατάθεση της Τουρκίας».

Ο Τ. Ερντογάν τόνισε πως το νέο drone, το οποίο παράγει εταιρεία του γαμπρού του Ερντογάν, θα ενισχύσει «τις προσπάθειες της Τουρκίας για επιβολή ειρήνης, δικαιοσύνης και αλήθειας στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο». Πρόσθεσε επίσης πως στόχος της Τουρκίας είναι να μπορεί να συμμετάσχει με τον στόλο από drone που διαθέτει, σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «Όποιος θέλει να μετακινήσει έστω και μια πέτρα στην περιοχή μας, θα ζητήσει τη συγκατάθεση της Τουρκίας. Όποιος σκοπεύει να επιχειρήσει στην περιοχή μας, θα λάβει υπόψη την προσέγγιση της Τουρκίας που βασίζεται στην ειρήνη και τη σταθερότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση