ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιρλανδία: Οι ΜΕΘ αναμένεται να φθάσουν στο όριό τους σε μερικές ημέρες

«Είμαι ανήσυχος. ...Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα φαίνεται ότι οι ΜΕΘ θα φθάσουν το όριο της ικανότητάς τους μέσα σε μερικές ημέρες», είπε ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας

ΑΜΠΕ

Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Ιρλανδίας θα έχουν φθάσει στο όριο των δυνατοτήτων τους μέσα σε μερικές ημέρες με δεδομένο τον ρυθμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και η υπηρεσία υγείας έχει ετοιμάσει σχέδια προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Λίο Βαράντκαρ.

«Είμαι ανήσυχος. Όπως είναι τα πράγματα, έχουμε άδειες κλίνες στις ΜΕΘ μας αλλά με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα φαίνεται ότι οι ΜΕΘ μας θα φθάσουν το όριο της ικανότητάς τους μέσα σε μερικές ημέρες», είπε ο Βαράντκαρ στους δημοσιογράφους.

«Αυτό συμβαίνει ήδη σε όλη την Ευρώπη, φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί (και) εδώ άρα θα πρέπει να έχουμε σχέδια για αυτό το ενδεχόμενο. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε εφεδρική ικανότητα ΜΕΘ, μηχανημάτων αναπνευστικής υποστήριξης, μηχανών CPAP (συσκευές θετικής πίεσης). Μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια γίνεται για την παροχή του εξοπλισμού», είπε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση