ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κέιτ Μίντλετον: Έτοιμη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έπειτα από μήνες

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρευρεθεί σε στρατιωτική παρέλαση αύριο στο Λονδίνο

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από μήνες αναμένεται να κάνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας το Σάββατο, 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης Trooping the Colour στο Λονδίνο.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαγνώσθηκε με καρκίνο και υποβάλλεται αυτήν την περίοδο σε χημειοθεραπείες, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη βρετανική πρωτεύουσα, μια εκδήλωση που τυπικά/διαχρονικά συμπίπτει με τα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη (αν και η ημερομηνία των γενεθλίων συγκεκριμένα του Καρόλου είναι τον Νοέμβριο).

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώσθηκε φέτος με καρκίνο για τον οποίο ακολουθεί θεραπεία.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα, η Κέιτ έχει ακόμη μπροστά της «ολίγους μήνες χημειοθεραπειών» και μέχρι τώρα «σημειώνει πρόοδο». Η ίδια δεν πήρε μέρος στις πρόβες για την Trooping the Colour παρέλαση που πραγματοποιήθηκαν προ ημερών αλλά, όπως ανακοινώθηκε, θα παρευρεθεί τελικώς στις εορταστικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν αύριο.

«Oπως γνωρίζει όποιος έχει κάνει χημειοθεραπείες, υπάρχουν καλές και κακές μέρες», αναφέρει η Κέιτ στην ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Την ανακοίνωση συνοδεύει και μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν επισήμως, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Matt Porteous προ ημερών στο Ουίνδσορ.

Με πληροφορίες από BBC, CBS News

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση